Voriorsi izgubili rat u produžetku, Bjelica solidan, Sansi prekinuli seriju Dalasa

Autor: Sportske Net
petak 21.01.2022.
08:40
Izvor: Sportske.net

Odigrane su tri utakmice NBA lige.

AP Photo/Jed Jacobsohn
AP Photo/Jed Jacobsohn

Povezane vesti

Košarkaši Indijane pobedili su rano jutros u gostima ekipu Golden stejta posle produžetka sa 121:117 i tako upisali 17. pobedu u NBA ligi.

Voriorsi su sa četiri vezana slobodna bacanja Stefa Karija imali 110:107 u finišu regularnog dela igre, ali je Džastin Holidej šest sekundi pre kraja ubacio trojku i doneo produžetak Indijani, koja je na kraju slavila.

Najbolji kod Pejsersa bio je Kris Duarte sa 27 poena, 16 je dodao Džastin Holidej, Ajzea Džekson je ubacio poen manje, dok je Džeremi Lemb postigao 14.

Voriorse je predvodio Kari sa 39 poena, ali nijedan nije ubacio u produžetku, Kevon Luni je upisao dabl-dabl sa 13 poena i 15 skokova, dok je Klej Tompson utakmicu završio sa 12 postignutih poena.

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica je na terenu proveo 14 minuta i za to vreme je upisao osam poena, šest skokova, dve asistencije i po jednu ukradenu loptu i blokadu.

Košarkaši Finiksa su slavili protiv Dalasa sa 109:101 i tako pobedom okončali i peto uzastopno gostovanje.

Finiks su do pobede vodili Devin Buker sa 28 poena i Kris Pol koji je postigao 20 poena uz 11 asistencija.

Na drugoj strani, najefikasniji je bio Luka Dončić sa 28 poena, Džejlen Branson je dodao 19, a Kristaps Porzingis 18 poena i 11 skokova. Srpski centar Boban Marjanović nije igrao.

Nju Orleans je slavio protiv Njujorka sa 102:91, predvođen Jonasom Valančijunasom koji je ubacio 18 poena uz deset skokova.

Najbolje su ga pratili Džoš Hart sa 17 poena i kao i Brendon Ingram i Devonte Grejem sa po 15 poena. 

U redovima Niksa najefikasniji su bili Mičel Robinson i Er Džej Beret sa po 17 ubačenih poena.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke