Voša ''pametnija'' posle poraza od Partizana?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 11.05.2015.
21:00
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Košarkaši Partizana nisu imali većih problema da savladaju ekipu Vojvodine, ali trener Vujošević nije potpuno zadovoljan onim što je video. Na drugoj strani, trener Vojvodine ne krije koliko je impresioniran ekipom kojoj se njegov tim večeras suprotstavio

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Posle furioznog početka, vođstva 13-0, pa 19-2, Partizanu nije bilo teško da do kraja održi prednost i rutinski izbori novu, petu pobedu u Superligi.

Crno-beli su slavili sa 79-61, a trener Partizana Duško Vujošević ipak ima određenih zamerki na igru svog tima.

''Našom pobedom u Novom Sadu mogu da budem zadovoljan. Igrom, međutim, samo delimično, jer je bilo oscilacija, praznih minuta ali i odličnih sekvenci'', istakao je Vujošević, koji je pohvalio borbenost igrača Vojvodine u večerašnjem meču.

Pohvale na račun protivnika nije štedeo ni njegov kolega na suprotnoj strani Dušan Alimpijević, koji se nada da je njegov tim nešto naučio od aktuelnog šampiona.

''Volimo utakmice sa Partizanom, ekipom u kojoj se tačno zna ko šta radi i toga se svi prodržavaju. Reč je o jednoj od najboljih ekipa u ABA ligi, a kamoli u Superligi.

Početkom drugog poluvremena smo iskoristili njihovo opuštanje i došli na tri razlike, ali to je najviše što smo mogli da uradimo. Iz ove utakmice smo izašli pametniji i ako smo nešto naučili, poraz je odličan'',
zaključio je Alempijević.








Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke