Vraćaju li se Jaramaz i Lučić u Partizan?

Autor: Lazar Nikolić
subota 17.06.2023.
16:16
Izvor: Sportske.net

Oglasio se generalni menadžer Bajern Minhena Marko Pešić.

Slobodan Sandić
Slobodan Sandić

Povezane vesti

Ako pitate navijače Partizana dileme nema - Vladimir Lučić i Ognjen Jaramaz uvek su dobrodošli u crno-belom dresu.

Odavno se spekuliše da bi dvojica bivših košakraša i miljenika Partizanove publike mogli sledeće sezone nazad, ipak o svemu se pita njihov sadašnji klub Bajern Minhen.

Generalni menadžer Bavaraca Marko Pešić govorio je o statusu dvojice reprezentativaca Srbije i umanjio šansu da ćemo ih naredne sezone gledati u ekipi Željka Obradovića, jer su pod ugovorom sa Bavaricma, ali je ponovio da je odluka na novom treneru Pablu Lasu.

"Čitao sam i ja razne stvari u novinama, ali od toga nema ništa. Jaramaz ima ugovor za sledeću sezonu, a Lučić na još dve sezone. Mediji pišu, ali lično ništa konkretno ne znam o tome. Imamo srž tima koju čine nemački igrači jer u Bundesligi moramo da imamo šestoricu domaćih košarkaša. Tu imamo kontinuitet, za šta je Lučić veoma bitan. Upravo smo u fazi analize sa Pablom Lasom, našim novim trenerom. Siguran sam da ćemo imati određene promene tima, ali koliko će ih biti i koja ćemo pojačanja dovesti – trenutno je veoma teško reći. Definitivno će biti nekih promena“, jasan je Pešić.

Ostaje da se vidi šta će se dešavati ovog leta, a Partizan će sigurno probati da pokvari planove Bajerna.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke