Vratio se Embid, Tirstan Vukčević sjajan protiv Adetokumba!

Autor: Boris Jovanović
sreda 03.04.2024.
08:11
Izvor: Sportske.net

Sa Kameruncem stigle pobede, odlična partija doskorašnjeg igrača Partizana!

AP Photo/Steven Senne
AP Photo/Steven Senne

Povezane vesti

Ovoga puta nije pomogao ni Luka. Slovenac je bio na svom nivou, tripl-dabl, 20. u sezoni, 30 poena, 12 skokova, 11 asistencija nije bio dovoljan Dalasu u zalivu. Voriorsi su na kraju slavili, prelomio je bacanjima Klej Tompson u poslednjih par sekundi. U noći kada je Stef Kari imao loše procente šuta i samo 13 poena, šest igrača Golden Stejta je bilo dvocifreno. Dalas ostaje peti, Voriorsi drže poslednje mesta ua plej-in, deseto. Teško će stići Lejkerse koji pobeđuju, lako su slavili u Kanadi, sedmi trijumf u osam mečeva protiv očajnih Reptorsa. D'Anđelo Rasel je ubacio sedam trojki za 25 poena, Lebron dodao 23 uz samo dva promašaja, Entoni Dejvis 21, uz 12 skokova. Sve je bilo gotovo posle tri četvrtine, i naredni meč je "penal" za Lejkerse, gostuju u prestonici protiv Vizardsa.

Klipersi su se loše proveli u Sakramentu, nisu našli rešenje za Sabonisa koji je uz 22 poena, imao 20 skokova, asistencija mu je nedostajala za novi-tripl dabl. Kingsi pokušavaju da izbegnu plej-in, jure se za šesto mesto sa Pelikansima koji imaju pobedu više. 

Donovan Mičel nije bio u timu Kavsa, ali je Karis LeVert zablistao u ulozi dublera, 26 poena, Klivlend je lako savladao Jutu, imali su čak 38 timskih asistencija i surovo kaznili dvadeset grešaka slabih Džezera.

Naz Rejd konkuriše ozbiljno za trofej namenjen najboljem šestom igraču lige, dao je 25 poena nožas Roketsima, Minesota i dalje, sedam mečeva pre kraja juri Denver na čelu Zapada. Posle strašne serije, Hjuston je izgubio dve utakmice i realno teško će ući u top 10.

Nekada veliki derbi između Majamija i Njujorka je propao domaćima. Teri Rozije je pokazao da je njegovo angažovanje iz Šarlota pravi posao za Hit. Ubacio je 34 poena, osam trojki i pogodio šut u samom finišu kojim je stavio tačku na meč. Jović je u trijumf ugradio pet poena, šutnuo samo dva puta, imao i šest asistencija. Majami je i dalje sedmi, jure šestoplasiranu Indijanu, a noćas su učinili uslugu komšijama iz Orlanda jer su dobili Nikse koji su sada pali na peto mesto, Medžik je četvrti.

Vratio se Embid, 24 poena za Kamerunca, Siksersi lakše dišu. On je imao i sedam asistencija i šest skokova za pola sata igre. Oklahoma bez Džildžesa-Aleksandera nije ista ekipa. 

Iznenađenje i u Vašingtonu, Milvoki je pao u distiktu, iako je Adetokumbo napravio tripl-dabl, 35 poena, 15 skokova i 10 asistencija. Utakmicu će pamtiti Tristan Vukčević, doskorašnji igrač Partizana je ubacio 14 poena, uz šut 5 od 11. Dao je samo jednu trojku, ali za pola sata igre baš impresionirao, imao je sedam skokova i tri asistencije! Odličan je bio Deni Avdija sa 23 koša.

U posebnoj vesti možete čitati o strašnom duelu Jokića i Vembanjame noćas u Koloradu. 

Rezultati:

Toronto - LA Lejkers 111:128
Vašington - Milvoki 117:113
Majami - Njujork 109:99
Filadelfija - Oklahoma 109:105
Minesota - Hjuston 113:106
Denver - San Antonio 110:105
Juta - Klivlend 113:129
Golden Stejt - Dalas 104:100
Sakramento - LA Klipers 109:95

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke