Vratio se Eron Vajt!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 10.11.2021.
17:53
Izvor: Sportske.net

Ohrabrujuće vesti za Crvenu zvezdu!

KK Crvena zvezda
KK Crvena zvezda

Povezane vesti

Američki košarkaš Eron Vajt vratio se treninzima i radu sa loptom, ali je još upitno kada bi on mogao da zaigra po prvi put u zvaničnim utakmicama.

Još od letošnjih priprema, Eron Vajt je van stroja nakon što je slomio podlaktičnu kost pri pokušaju da zakuca u prijateljskom duelu sa Panatinaikosom. Tada je kontakt protivničkog igrača Okaro Vajta uticao na njegov neugodan pad pri kojem je rasekao i arkadu.

Od tog trenutka i operacije obavljene u Minhenu, Eron Vajt se oporavlja. Period rehabilitacije sa longetom je prošao, već neko vreme se neometano kreće, a na treningu pred utakmicu sa Asvelom dao se videti na parketu sa loptom. Još ne trenira u najjačem intenzitetu, ali njegovo trenutno stanje ohrabruje i on bi mogao da se vrati do kraja meseca upotpunosti.

"Vajt je počeo s treninzima. Sledeće nedelje ćemo videti da li će dobiti dozvolu za početak kontakta. U posebnom je režimu bez kontakta i leve ruke. Ako dobijemo dozvolu, postepeno ćemo ga uvoditi i pripremati za rad sa ekipom. Nadam se da će to biti brzo", kazao je Dejan Radonjić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke