Vreme je za Partizan! AdmiralBet zna trojicu koja donose pobedu i profit večeras!

Autor: Boris Jovanović
petak 13.01.2023.
11:22
Izvor: Sportske.net

Evo šta je u ponudi, mi tipujemo na 50+

Povezane vesti

Partizan je izgubio u Tel Avivu, što se obično kaže, Makabi se "nudio" tokom meča, crno-beli su imali priključak, ali realno daleko su bili od pobede, nisu je ni zaslužili.

Moraće da igraju bolje, od Baskonije su poraženi posle gotovo dobijene utakmice u Vitoriji, posao će im biti olakšam, strašni Hauard nije doputovao u Beograd, ima problem sa povredom.

Ali, crno-beli moraju da gledaju sebe, i pre svega trio Panter-Egzum-Ledej. Njih trojica su u Izraelu dali 54 poena, bilo kakav komentar je suvišan, ali malo ko im je osim Avramovića pomogao u ofanzivnom delu. Odbrana mora da bude bolja, ali je Baskonija tim koji postiže dosta koševa, pa će i Partizan morati da ponovi ofanzivnu produkciju.

Zbog toga 50+ na Pantera, LeDeja i Egzuma deluje kao realna opklada, kvota je sjajna, 12!

Od ostalih stvari iz specijala, Lesorovih 15 poena i 12 skokova vrede 18, a Panterovih 20+ poena i 5+ asistencija su 17. Amerikanac je našao formu, pa bi njegova velika partija mogla da bude ključ pobede.

Naravno, tu je i kompletna evroligaška ponuda, POENI IGRAČA, kao i igra 25+ odnosno ko će od igrača u večerašnjim mečevima dati 25+ poena. Spisak postoji, evo ga OVDE, srećno!

Ne zaboravite i promociju, ODIGRAJ PETORKU (odnosi se na Evroligu), a danas na petak 13. imate priliku da uzmete ibonus od 13% na depozit!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak