Vreme ne radi za Partizan - Da li crno-beli gube trku za Monekea?

Autor: Darko Mitrović
petak 05.07.2024.
18:19
Izvor: Sportske.net

Konkurenti su već u ofanzivi.

EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU
EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Povezane vesti

Mnogo odlazaka i samo tri zvanično predstavljena pojačanja - to je dosadašnji bilans Partizanovog prelaznog roka.

Navijači već postaju nestrpljivi, s obzirom da se najveći rival ozbiljno pojačao, a kako stoje stvari, planovi crno-belih ni ovog leta se ne realizuju na željeni način, odnosno željenim tempom.

Posle neostvarene želje da se angažuje Mario Hezonja, fokus navijača Partizana je ovih dana na Čimi Monekeu iz Baskonije čiji bi eventualni transfer među crno-bele izazvao pravu euforiju.

Međutim, stvari se ne odvijaju tako lako. Navodno, Baskonija je tražila 1.5 miliona evra na ime obeštežćenja, što je za Partizanove mogićnoszti bilo previše, a onda se pojavila i vest da bi klub iz Vitorije mogao i da popusti u svojim finansijskim zahtevima.

Međutim, vrlo brzo je usledio novi ''hladan tuš'', s obzirom da se sada i Barselona sve ozbiljnije interesuje za atraktivnog košarkaša.

Konkretnije informacije na tu temu danas je na mreži ''X'' izneo španski novinar Dani Agila koji tvrdi da su pregoori Baskonije i Barselone oko transfera Čime Monekea već u toku pošto se zakomplikovao Barsin posao oko angažovanja Osetkovskog iz Unikahe.

Sada im je Moneke, izgleda, prva meta, a Partizanu to nikako ne ide u prilog...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoran pfc
Friday, 05.07.2024
20:08

Ma boli nas uvo sad ce Savic da se skine ionako nizasta ne sluzi sem da uzima platu,a i Željko cuti kao i prosle godine a posle ce da kuka te ovo te ono SRAM BAS BRE VISE BILO MARS SVI IZ KLUBA.