Vučević kao Jokić, strašan, ali ne može sam, Bogdanović konačno SOLIDAN!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 15.03.2021.
08:30
Izvor: Sportske.net

Strašna partija Crnogorca, ali Batler i Majami bolji! Bogdan popravio šut...

EPA-EFE/ERIK S. LESSER
EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Povezane vesti

Za Atlantu Kavsi su bili najbolji mogući rival, spustili su ih na 82 poena, Džon Kolins je ubacio 22 za domaće, Galinari dodao 20, pa su Houksi nastavili seriju pobeda pod privremenim trenerom Nejtom MakMilanom, pet u nizu, to nisu napravili vie od četiri godine. Kavsi su se držali do poslednje četvrtine, onda je usledila serija "Jastrebova" koji su prelomili meč.

Bogdanović konačno sa boljim šutem, najbolji meč od povrede, završio je sa 12 poena, 4 skoka, 2 asistencije.

Filadelfija je bez Embida uništila San Antonio, utrpali su im 134 koša, Tobijas Haris je pozdravio navijače koji su se u ograničenom broju vratili u dvoranu, a onda ubacio 23 poena. Hauard je obavestio 3071 navijača da su dobili picu i sladoled kao poklon za ubedljivu pobedu. Ovo je peti trijumf u nizu za Filadelfiju.

Ništa novo u derbiju Floride, četvrti put u nizu je Majami tukao komšije iz Orlanda. Džimi Batler je počeo i završio poenima utakmicu, 29 koševa, 9 asistencija, 7 skokova, 5 ukradenih lopti, bio je previše dobar za rivale. Vučević ne može sam 38 poena, 10 skokova, 6 asistencija, dao je šest trojki, doduše izgubio sedam lopti, ali svejedno, ostatak tima, izuzev Terensa Rosa sa 31 poenom nije učinio ništa.

Igra mačke i miša u Teksasu, Boston je naneo Hjustonu 16. poraz u nizu. Seltiksi igraju odlično, pet pobeda u šest mečeva, od početka su lomili rivala koji ne vidi izlaz iz tunela. Ali, pobedila je Minesota, što je ovih dana zaista vest. Top pik drafta, Entoni Edvards je odigrao meč karijere, 34 poena, Vukovi su dobili dva od tri poslednja meča, sada su na 2-6 od kada je Kris Fič zamenio Sandersa na klupi. Portland već 25 mečeva bez MekKoluma i Nurkića, gube dah...

Ruki Patrik Vilijams je bio najzaslužniji za pobedu Bulsa nad Reptorsima, a Pelikansi su odigrali sjajan meč protiv Klipersa, Zajon je ubacio 27 poena, odbrana gostiju nemoćna da ga zaustavi u reketu. Ingram je dodao 23 poena, Pelikansi jesu još mladi i nepredvidivi, ima oscilacija, ali kada imaju dan mogu da pobede bilo koga.

U prvim mečevima dana, strašni Pokuševski je kreirao pobedu Oklahome protiv Memfisa, dok su Voriorsi slomili vodeću Jutu.

Oklahoma - Memfis 128:122
Golden Stejt - Juta 131:119
Filadelfija - San Antonio 134:99
Orlando - Majami 97:102
Atlanta - Klivlend 100:82
Hjuston - Boston 107:134
Minesota - Portland 114:112
Čikago - Toronto 118:95
Nju Orleans - LA Klipers 135:115

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke