Vučić: "Molim Jokića da se odazove selektoru na poziv"

Autor: Sportske Net
utorak 04.06.2024.
21:45
Izvor: Sportske.net

Predsednik veruje u fudbalere i košarkaše Srbije.

Povezane vesti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je na "RTS" i tom prilikom govorio o predstojećem Evropskom prvenstvu u fudbalu, kao i Olimpijskim igrama u Parizu.

Vučić je rekao da se nada uspešnom izdanju srpskih fudbalera večeras protiv Austrije, a potom uputio apel navijačima Partizana i Crvene zvezde, iako je istakao da zna da ne vole da organizovano navijaju za reprezentaciju, da budu uz naš nacionalni tim u Nemačkoj.

"Apelujem da oni koji imaju vremena, koji mogu da budu uz srpski tim, uz srpsku reprezentaciju, a onda ćemo da na Olimpijadi navijamo za Jokića i drugove da pobede  Amerikance", poručio je Vučić. 

Jedna od glavnih tema kada su Olimpijsk igre u pitanju svakako je igranje Nikole Jokića, koje je i dalje pod znakom pitanja. Ni predsednik ne zna hoće li biti u timu MVP NBA lige, ali se nada tome. 

"Ja njega mnogo volim, mnogo ga poštujem i njega i njegovu porodicu i ako ovo može da bude, ovo je moja molba njemu, da se odazove selektoru na poziv. Da se nadamo. Biće mnogo jaki i Kanađani sa Džamal Marijem i Šej Aleksanderom, i biće mnogo teško s Kanađanima i Amerikancima, ali ako neko može da ih pobedi, to je samo Srbija", rekao je Vučić. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke