Vujošević: "Laži plasira mali čovek sa velikom torbom"

Autor: Beta Beta
sreda 08.10.2014.
23:14
Izvor: Beta

Trener košarkaša Partizana NIS Duško Vujošević čestitao je Krki na zasluženoj pobedi u 2. kolu ABA lige i konstatovao da mu nisu jasne laži koje se plasiraju u javnosti od strane "malog čoveka sa velikom torbom".

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je večeras da je Krka zasluženo pobedila, da sudije nisu odlučile meč, kao i da je njegovom timu falilo borbenosti.

"Čestitam Krki na zasluženoj pobedi. Znali su šta rade i mi smo znali da će da uspore igru, ali nismo uspeli da ubrzamo odbranom, nismo imali kontranapade, a jedino brzo što smo uradili jeste to što smo prokockali deset poena prednosti", rekao je Vujošević novinarima u "Pioniru".

Košarkaši Partizana izgubili su večeras od Krke sa 64:68 u drugom kolu Jadranske lige.

"Ranije sam rekao da će za svaku pobedu biti potrebno ekstraordinarno zalaganje, što večeras baš i nije bio slučaj. Nismo imali dovoljno žestine i agresivnosti. Morali smo čvršće, nismo bili dovoljno oprezni", kazao je Vujošević.

On je rekao i da će u sastavu za meč protiv Cedevite u nedelju biti i Luka Bogdanović.

Vujošević je kritikovao i pisanje dnevnog lista "Blic" i njegove navode da je klub dobio 750.000 evra. Rekao je da uopšte nije bila ta suma u pitanju, a da do prvog tima nije došla nijedna "banka".

"Ja pretpostavljam da je njima izvor mali čovek s velikom torbom i nije mi jasno zašto se plasiraju takve informacije. Da li je to puč protiv mene", kazao je Vujošević.

Trener Krke Aleksandar Džikić rekao je da je njegova ekipa večeras igrala bez pritiska.

"Ne može se planirati pobeda protiv Partizana u 'Pioniru'. Imali smo sreće da ih uhvatimo na početku sezone. Moja ekipa je izdržala svu fizikalnost Partizana, nekako smo uspeli da pobedimo. Igrali smo bez pritiska, a sad nam sledi meč s Metalcem koji će biti prvi u kome moramo da pobedimo", rekao je Džikić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke