Vujošević: "Očekivano teško, odbrana presudila"

Autor: Beta Beta
subota 17.01.2015.
22:00
Izvor: Beta

Strateg crno-belih Duško Vujošević izjavio je da se nije mogla očekivati lagana pobeda u Valjevu i poželeo Metalcu da u budućnosti dobije novu halu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana NIS Duško Vujošević rekao je večeras da je očekivao tešku utakmicu protiv Metalca, i da su njegovi igrači prelomili meč zahvaljujući dobroj odbrani.

"Očekivali smo ovako tešku utakmicu, jer ekipa koja pobedi Budućnost i Cedevitu zasužuje poštovanje. Metalac je hvatao priključak zahvaljujući našim greškama i oscilacijama i nije bilo logično očekivati da se utakmica prelomi pre finiša", rekao je Vujošević.

Partizan je večeras u Valjevu pobedio Metalac sa 83:72, a neizvestan meč prelomljen je tek u poslednjih nekoliko minuta.

"Igrači su prepoznali situaciju i prelomili su meč zahvaljujući dobroj odbrani", rekao je Vujošević.

Trener Partizana je pohvalio rad Metalca i izrazio je želju da taj klub dobije novu halu, jer bi to bio "spomenik" celoj generaciji koja je seamdesetih godina igrala prvu ligu SFRJ.

Partizan nakon 18 odigranih utakmica zauzima četvrtu poziciju na tabeli sa 11 pobeda i 7 poraza a u narednom kolu dočekuje Igokeu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke