Vujošević pred Olimpiju: "Nema čarobni štapić"

Autor: Beta Beta
petak 17.10.2014.
17:31
Izvor: Beta

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da je Olimpija favorit u predstojećem meču Jadranske lige, ali je i dodao da njegova ekipa mora da odigra znatno bolje nego protiv Lijetuvos Ritasa.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Jedan poraz od dva očekivana prema rečima Duška Vujoševića je prošao, a da li će do drugog doći zavisi od košarkaša Partizana koji idu u goste Olimpiji u okviru četvrtog kola Jadranske lige.

"Olimpija je u Ljubljani favorit, ali mi moramo da se bavimo svojom igrom, a ne protivnicima. Imperativ je jasan, moramo da igramo bolje, znatno bolje nego Viljnusu. Moramo da se koncetrišemo na to. Cilj je da se da maksimum i da dostignemo neki svoj limit, takav kakav je", rekao je Vujošević novinarima u Beogradu.

Partizan u nedelju gostuje Olimpiji u četvrtom kolu Jadranske lige.

Vujošević je kazao da je Olimpija ima dobar tim i da je to pokazala dosadašnjim rezultatima, kako u Evrokupu tako i u Jadranskoj ligi.

"Napravićemo odredjene adaptacije u odnosu na protivnika... Ali, sigurno je da ne smemo da gubimo utakmice sami od sebe", rekao je Vujošević.

Partizan u Ljubljanu putuje posle ubedljivog poraza u prvom kolu Evrokupa od Lijetuvos ritasa sa 65:92. Trener crno-belih je naveo i da, ako je to potrebno, krivica za to može da se svali na njega.

"Drenovina se cedi samo u narednoj pesmi. Mora da se ima strpljenja, nemamo čarobni štapić. Svesno sam ostao ovde, znao sam da će biti teško. Ne možemo da posle jedne utakmice donosimo neke definitivne zaključke. Mrtvi se broje na kraju bitke, a daleko smo od kraja", rekao je Vujošević.

On je dodao i da se mora biti realan kada je reč o onome što se očekuje od Partizana i da je važno da porazi budu shvaćeni kao škola.

"Gubili smo mi u Vilnjusu i sa jačim ekipama", dodao je trener Partizana.

Utakmica izmedju Partizana i Olimpije igra se u nedelju od 17.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke