Vujošević: ''Vanja iznenađenje? Pa, u Partizanu igrači postaju asovi!''

Autor: Beta Beta
sreda 12.11.2014.
20:45
Izvor: Beta

Posle prve evropske pobede ove sezone, trener Partizana Duško Vujošević izrazio zadovoljstvo epilogom, ali i podvukao da je ponovo bilo ''praznih minuta'' u igri crno-belih. A kad je u pitanju sve bolji Vanja Marinković, iskusni stručnjak tvrdi da njegove

Beta/Igor Kupljenik/Bobo
Beta/Igor Kupljenik/Bobo

Povezane vesti

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da je zadovoljan pobedom nad rumunskim Asesoftom u petom kolu Evrokupa, kao i da su njegovi košarkaši "imali dobrih momenata", ali i da su ponovo grešili.

"Bila je jako kvalitetna utakmica jer je rumunska ekipa kvalitetna. Jako sam zadovoljan pobedom. Ostajemo u trci u Evrokupu. Imali smo dobrih momenata. Vidi se da Milan Mačvan nije uklopljen u tim, ali je opet dao značajan doprinos, a ona njegova trojka vratila je samopouzdanje timu", rekao je Vujošević.

Rezultat u večerašnjoj utakmici se menjao, a Partizan je prelomio u poslednjoj četvrtini.

"Opet lako ulazimo u prazne minute i olako izgubimo desetak razlike. Biće velika borba za drugi krug, ali smo mi spremni da uđemo u tu borbu. Hvala publici što nas je bodrila i pokazala da nije turistička, koja dolazi da samo gleda Real Madrid", rekao je Vujošević.

Drugu uzastopnu utakmicu u Partizanu odigrao je 17-godišnji Vanja Marinković, koji je večeras bio najefikasniji sa 19 poena. Novinari su pitali trenera da li je iznenađen njegovim dobrim igrama u kontinuitetu.

"Što bi to bilo iznenađenje? Ovde igrači postaju asovi, bilo bi iznenađenje da Partizan ne proizvede nekog novog. On kreće na put koji nije posut ružama i ne treba očekivati da svaku utakmicu odigra dobro, ali on kao ličnost zaslužuje da se u njega ulaže", rekao je Vujošević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ribar sa Save
Thursday, 13.11.2014
01:23

Zašto nisi na startu rekao da veruješ u malog već sada kada eksperimentises sa timom te je mali iskočio i spašava te praviš se pametan a znaš da si fulao sa pola igrača

avatar
Povratak kralja BAN1
Thursday, 13.11.2014
02:02

Šta pričaš pa mali je igrao od početka priprema i svaku utakmicu dobijao solidnu minutažu, tu se vidi da je Dule verovao u njega, a ne ako bi tebi ili nekom drugom rekao da veruje :)

avatar
SrdjanMaksa
Friday, 14.11.2014
12:36

Dobro je Revolt napisao, što trošiti reči... Ako iko ispoštuje mlade igrače i razvija ih - to je DV. Čovej prepozna talentovanog klinca pre nego što mali uopšte shvati da će trenirati košarku.

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Thursday, 13.11.2014
12:56

Sto uopste odgovaras, ni sam ne veruje u to sto pise...

avatar
Thursday, 13.11.2014
00:07

Dule cuda pravi, kad je on u pitanju sve je moguce.

avatar
Nesho85
Wednesday, 12.11.2014
22:05

In Dule we trust. :)

avatar
Barça el honor
Wednesday, 12.11.2014
22:03

u partizanu igraci postaju asovi- sve je rekao :)