Vujoševićeva poruka igračima Partizana pred majstoricu!

Autor: Darko Mitrović
petak 03.06.2022.
22:55
Izvor: Sportske.net, BC Partizan TV

Mogu li da budu ''mangupi''?

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Vidno zadovoljan bio je trofejni trener Duško Vujošević posle četvrte utakmice finala plej-ofa AdmiralBet ABA lige, u kojoj je Partizan savladao Crvenu zvezdu sa 112:84.

Ipak, na početku razgovora za Partizanovu klupsku televiziju, Vujošević se osvrnuo na navijačke incidente zbog kojih je večeras značajan deo tribina bio prazan.

''Odnosi se i na jedne i na druge navijače, ne mogu da razumem da se dođe na utakmicu sa idejom da se nešto baca. Ja dobro vidim na desno oko, centimetar ispod me je pogodilo'', otkrio je Vujošević.

Potom se okrenuo dešavanjima na terenu. Posebno je pohvalio kapitena Partizana Radeta Zagorca, a kompletnoj ekipi je uputio i javnu poruku uoči majstorice koja je na programu u ponedeljak.

''Odlična utakmica Partizana. Retko kada želim da ističem nekoga, ali mislim da je ulazak Radeta Zagorca potpuno okrenuo tok utakmice. Ovi igrači Partizana sada treba da pokažu da su mangupi u tuđem dvorištu i da mogu ovako da igraju i pred Zvezdinim navijačima.

Mislim da su i neka dešavanja van terena povećala motivaciju do maksimuma. Ekipa je opdigrala za sve čestitke. Zna se da ima još jedna utakmica, serija traje...'', konstatovao je Vujošević i primetio da Matijas Lesor igra sjajno tokom čitave finalne serije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke