Vuk Radivojević: ''Ja sam kriv!'', Trener Bajić: ''Ne, ja sam kriv!''

Autor: Beta Beta
subota 10.12.2016.
23:42
Izvor: Beta

U Igokei ne beže od odgovornosti za večerašnji poraz od Partizana...

Beta/ABA liga/Zadar/Zvonko Kucelin/Mo
Beta/ABA liga/Zadar/Zvonko Kucelin/Mo

Povezane vesti

Košarkaš Igokee Vuk Radivojević preuzeo je na sebe odgovornost za večerašnji poraz 87:64 od Partizana u 13. kolu Jadranske lige.

"Preuzimam totalnu odgovornost za ovaj meč. Toliko dugo igram i potpuno sam izgubio kontrolu, od početka sam bio nervozan. Posle odličnog prvog poluvremena sam upropastio potencijalnu pobedu. Sveli smo Partizan na 27 poena, potpuno smo slušali trenera, sve je funkcionisalo osim mene. Izvinjavam se još jedanput treneru, saigračima i upravi, ovo se više neće ponavljati. Partizanu čestitam na pobedu", rekao je Radivojević novinarima.

On je posle pitanja novinara probao da objasni zašto je bio nervozan.

"Ne znam, dugo nisam bio u Pioniru. Možda sam imao prevelika očekivanja. Ušao sam i u raspravu i sa sudijama, sve je to povuklo jedno drugo i nastavilo se do kraja", rekao je Radivojević.

Trener Dragan Bajić nije, međutim, to hteo da prihvati.

"Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi. Prvo poluvreme jako korektno. Moji igrači su ispoštovali sve što smo se dogovarali u pripremi za utakmicu. Partizan smo u Pioniru spustili ispod 30 poena. Da je bilo više koncentracije, razlika je mogla da bude i veća. Vuk je uzeo odgovornost na sebe, ali ja to ne dozvoljavam. Ja sam uvek kriv za poraze, dok su oni zaslužni za pobede", rekao je Bajić.

On je ocenio da je njegov tim izgubio koncentraciju u drugom poluvremenu, ali i da je šut Partizana od 11/13 doprineo pobedi.

"Ali, ovi igrači imaju mnogo kredita kod mene za sve što su uradili ove sezone. Imamo sedam pobeda, što je pre ovog kola bilo za jednu manje od prva četiri i dve više od naših direktnih konkurenata. Niko u klubu nije bio ni blizu očekivanja da ćemo u ovom delu sezone imati ovoliko pobeda. Nadam se da ćemo i u drugom delu igrati kao i u prvom delu", rekao je Bajić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke