Za Bogdanovića je MVP nagrada u rangu zlatne medalje Srbije

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 17.06.2021.
11:45
Izvor: Sportske.net

Bogdan govorio za "Njujork Tajms"

AP Photo/Brett Davis
AP Photo/Brett Davis

Povezane vesti

Košarkaš Atlanta Houksa Bogdan Bogdanović kazao je da je za njega MVP nagrada u NBA ligi u rangu zlatne medalje na reprezentativnom nivou.

Srpski košarkaš se bori za ulazak u finale Istočne konferencije sa svojim timom i trenutno vode sa 3:2 protiv Filadelfija Seventisiksersa. Najavio je odziv u reprezentativni tim ovog leta, ali sezona još traje i pitanje je hoće li Bogdanović biti deo srpske reprezentacije.

U razgovoru za "Njujork Tajms", Bogdanović veruje da Jokić i dalje nije svestan onoga što je postigao i da je ubeđen da će Jokić biti idol mnogima u Srbiji. 

No, za njega je MVP nagrada na nivou nekih prošlih reprezentativnih uspeha.

"Mislim da će mu trebati neko vreme da shvati šta je postao ove godine. MVP nagrada je nešto što bih mogao da uporedim sa nekom zlatnom medaljom koju je reprezentacija osvajala kada su igrali naši idoli poput Peđe Stojakovića, Vlada Divca, Saše Đorđevića. Verujem da bi nesumnjivo mogao da postane jedan od idola deci i da može da bude motivator narednih generacija u Srbiji. Znači puno. On je prvi u istoriji i još uvek može da napreduje", rekao je Bogdanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke