Za Jokića večeras ključ protiiv "Vukova", u tandemu sa Pokuševskim za pravu opkladu!

Autor: Boris Jovanović
petak 01.04.2022.
19:57
Izvor: Sportske.net

Dva naša igrača na parketu...

Foto : David Zalubowski
Foto : David Zalubowski

Povezane vesti

Sigurno najzanimljiviji meč noći za srpske ljubitelje košarke u NBA biće duel Denvera i Minesote. Ovo je sjajna prilika za Nagetse da po povratku kući sa turneje po Istoku nastave dobru seriju, ali i definitivno obezbede igranje u plej-ofu bez baraža. Minesota je u stopu pratila Jokićev tim do pre nekoliko dana, onda su "Vukovi" koji 17 godina nisu igrali u plej ofu, izgubili od Bostona i Toronta, pa sada Denver i Juta, na petom i šestom mestu imaju prednost od tri pobede nad timom sa severa Amerike.

Ako Denver dobije, praktično će biti siguran i učvrstiti petu poziciju, suviše je malo mečeva do kraja da bi Minesota mogla da nešto okrene u finišu. 

"Timbervulvsi" vode u pobedama 2:1 protiv Nagetsa ove sezone, izgubili su na otvaranju kod kuće, uz veliku partiju Jokića, 26 poena, 19 skokova i 7 asistencija.

Ali, revanširali su u decembru u Koloradu, Jokić je napravio tripl-dabl, 27 poena, 11 asistencija, 10 skokova, nije bilo dovoljno protiv raspoloženih Edvardsa i Taunsa. U februaru je Minesota slavila i kod kuće, Jokić je uz 21 poen, imao 16 skokova i 8 asistencija.

On će i večeras biti u glavnoj ulozi. Od naših, na teren će i Pokuševski koji ima sada posle povreda par igrača ogrommu minutažu u Oklahomi koja uskoro završava sezonu. Igraju protiv Pistonsa koji su u istoj situaciji, pa je ovo meč bez značaja, prilika da se "Poku" još više nametne.

AdmiralBet je opet spremio specijalnu promociju kao pre neko veče kada je kombinacija poena Bogdanovića i Jokića "prošla", odnosno tandem Srba je dao više od 55 poena. Sada je margina ista, Pokuševski i Jokić +55 poena, kvota sjajna 7.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak