Za navijače Cedevita Olimpije jutro nije moglo bolje da počne!

Autor: Darko Mitrović
subota 09.07.2022.
09:26
Izvor: Sportske.net

Nema dileme, on će biti lider tima sledeće sezone.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Kako sada stvari stoje, Cedevita Olimpija će sledeće sezone imati tim koji će predstavljati spoj iskustva i mladosti, a u prilog tome su i najnovije informacije iz ovog kluba.

Pre par dana Ljubljančani su iz Cibone angažovali talentovanog Lovra Gnjidića kome mnogi i dalje prognoziraju NBA karijeru, a ovoga jutra još bolja vest za navijače Cedevita Olimpije - iskusni slovenački reprezentativac Zoran Dragić je odlučio da nastavi saradnju sa ovim klubom, u koji se vratio tokom prethodne sezone. To je sada i zvanično potvrđeno.

''Ljubljana je moj dom, tako da sam srećan što sam ostao deo Cedevite Olimpije. Pred našim timom je nova sezona koja donosi nove izazove. U Evrokupu i regionalnoj ligi želimo da ostvarimo što bolji rezultat i verujem da će navijači stati iza nas u svim našim mečevima i još jednom dočarati sjajnu košarkašku atmosferu u Stožicama i Tivoliju'', poručio je Dragić.

Posle odlaska Jake Blažiča u Bahčešehir, 33-godišnji Dragić će nesumnjivo biti neprikosnoveni lider ovog tima u sledećoj sezoni. On je igrač sa ogromnim evropskim, ali i iskustvom iz NBA lige., gde je nastupao za Finiks i Majami.

''Dragić se može pohvaliti titulom državnog prvaka Španije iz 2020. godine, tri titule prvaka Slovenije (2011, 2012, 2022) i trofeja kupa (2010, 2011, 2022), a bio je i najkorisniji igrač finala slovenačkog državnog prvenstva u 2011. U džepu 33-godišnji i 196 centimetara visoki košarkaš ima i titulu šampiona Kupa Turske i Italije i dve titule u Superkupu Italije'', navodi se na sajtu Cedevita Olimpije.

Dragić će sa Slovenijom nastupiti i na Evropskom prvenstvu tokom septembra, gde će Slovenci braniti titulu iz 2017. godine. U AdmiralBet-u možete već da prognozirate novog šampiona Evrope. Srbija je prvi favorit, kvota na titulu ''Orlova'' je 3.80, a na Slovence je kvota 5.40.

-


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke