Zabeležite u kalendaru - Evo kad Srbija igra sa američkim ''Drim timom''!

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.03.2024.
18:15
Izvor: Sportske.net

Objavljeni i datumi i satnice utakmica grupne faze.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Muška košarkaška reprezentacija Srbije će ovog leta biti u prilici da odmeri snage sa NBA zvezdama koje će se okupiti u dresu reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država na Olimpijskim igrama u Parizu.

Očekuje se da Amerikanci u Pariz pošalju pravi ''Drim tim'', najjači na koji mogu da računaju u ovom trenutku, ali mi se nadamo da će u dresu Srbije zaigrati i dvostruki MVP NBA lige Nikola Jokić, pored ostalih naših asova.

Srbija će na Olimpijskim igrama startovati upravo protiv Amerikanaca, a sada znamo i tačan termin - 28. jul u 17 časova i 15 minuta! To se ne propušta!

Tri dana kasnije u istom terminu Srbija će odmeriti snage sa pobednikom kvalifikacionog turnira u Portoriku (verovatno  Italija ili Litvanija), a u trećem kolu rival ''orlovima'' biće Južni Sudan, i to 3. avgusta od 21 čas.

Što se tiče naše ženske košarkaške reprezentacije, izabranice selektorke Marine Maljković će se na startu sastati sa Portorikom 28. jula od 21 čas.

Zatim, 31. jula od 13 časova i 30 minuta Srpkinje će igrati protiv Kine, a u trećem kolu protiv Španije, 3. avgusta takođe u 13 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke