Zadovoljstvo u Megi, kreće borba za plej-of!

Autor: Darko Mitrović
subota 18.02.2023.
23:35
Izvor: Sportske.net

Mega odlično igra u drugom delu sezone, to se potvrdilo i u Nišu

Sportske.net/Mladen Heleta
Sportske.net/Mladen Heleta

Povezane vesti

Posle poraza u finalu Kupa Radivoja Koraća od Crvene zvezde (96:79), pred novinare su na pres konferenciji izašli košarkaš Luka Cerovina i trener Marko Barać.

''Čestitao bih Zvezdi na zasluženoj pobedi.

Mi treniramo dobro, to nam se sve vratilo, imamo u poslednje vreme poraze samo od Zvezde i Partizana igramo sjajno u drugom delu sezone i cilj nam je da se plasiramo u plej-of AdmiralBet ABA lige'', rekao je Cerovina.

Slično razmišlja i trener Marko Barać koji je pohvalio svoje igrače na učinku tokom završnog turnira Kupa Koraća u Nišu.

''Čestitam Zvezdi na osviojenom kupu, pokazali su kvalitet. I pored toga što smo prvu četvrtinu rešili u svoju mkorist, videli su se problemi u skoku, gde nismo uspeli da održimo ravnotežu.

Mi smo enegiju pokazali kroz druge stvari, borili se 40 minuta, ali protiv vrhunskog tima kakav je Zvezda, skakačke stvari moraju da budu bolje.

Još moji igrači moraju da uče, nije bilo strpljenja u pojedinim momentima, nismo imali protok lopte u pojedinim situacijamam što je dovelo do kontri i da utakmica ode do ubedljivije razlike.

Čestitam mojim igračima na uloženom trudu tokom turnira, tako i večeras.

Tražio sam od njih da uživaju u svakom momentu, da niko nema nikakvu grižu savesti da je mogao da uradi nešto bolje. S tim u vezi smo bili zadovoljni, ovo su utakmice za koje ne želiš da se završe. Mogli smo da uradimo neke stvari da razlika ne bude ovolika, ali čestitao sam im na trudu'', izjavio je Barać.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke