Zadrani čestitali Partizanu uspeh u Evroligi, a onda je Željko dobio reč...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.04.2023.
20:26
Izvor: Sportske.net

Prava sportska atmosfera večeras u Zadru.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Mnogo razloga za zadovoljstvo ima trener Partizana Željko Obradović posle gostovanja u Zadru, pre svega zbog nove pobede crno-belih, ali i sjajnog dočeka koji je doživeo od strane domaćih navijača, kao i predstavnika kluba.

Videli ste već kako je to izgledalo pred sam početak meča, a slična atmosfera je bila i po završetku utakmice koju je Partizan dobio sa 88:78.

Na početku pres konferencije, predstavnik kluba je uputio čestitke gostujućem treneru na odličnoj sezoni, na uspehu u Evroligi i večerašnjoj pobedi.

Obradović je uzvratio lepim rečima, ali nije bilo dodatnih pitanja novinara.

''Hvala najlepše. Da krenem od atmosfere u dvorani, bila je odlična. Zadar je grad košarke. Ljudi znaju sve u vezi ove igre, želim da im se zahvalim na tom toplom prijemu u hali. Super korektno je sve bilo.

Poslednja utakmica u ovoj fazi, s tim da imamo i tu odloženu protiv Budućnosti. Zadar ima jasne ideje što se tiče napada i oni su na isti način igrali cele sezone. To sam i rekao pre utakmice.

Ja sam probao s obzirom na sve ono što imamo ispred nas da malo rotiram ekipu i pružim šansu igračima sa klupe.

Neki su iskoristili, a neki i nisu. Šta da se radi, važno je da smo zabeležili pobedu i želimo da na ovaj način završimo i meč protiv Budućnosti'', zaključio je Obradović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke