Zadrani puštaju publiku u majstorici? ''Kad vidimo šta drugi rade...''

Autor: Darko Mitrović
petak 04.06.2021.
21:34
Izvor: Sportske.net, Index

Kako se to obično kaže, čitave sezona staje u jednu utakmicu.

FMP
FMP

Povezane vesti

U Hrvatskoj je sam kraj sezone, ostalo je još da se odigra peta, odlučujuća utakmica finala plej-ofa, u kojoj će Zadar dočekati ekipu Splita.

Utakmica je na programu u subotu od 20 časova, a ono što je sada izbilo u prvi plan jeste želja Zadrana da prvi put ove sezone dozvoli ulazak navijačima na tribine.

Povod za takvo njihovo razmišljanje je prethodni potez Splićana, koji su imali podršku stotinak svojih pristalica u prethodnom susretu, iako su protevepidemijske mere još na snazi.

''Iskreno, voleo bih kad bi se omogućilo barem pretplatnicima na tribine, ako već nije moguće širom otvoriti vrata dvorane, čime bi i naša ekipa imala podršku kao što ju je imao Split u svojoj dvorani. U ovom trenutku mi je teško reći kako ćemo postupiti, ali tražićemo rešenje.

Ne podržavamo kršenje mera, ali kada vidimo što drugi rade moramo se zapitati jesmo li naivni kada se držimo pravila. Hoće li pojesti vuk magarca, ili će neko platiti zbog svega toga, to ćemo videti. No, to je jedina mogućnost koja se nameće'', rekao je  direktor KK Zadar Željko Žilavec, a prenosi ''Index''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke