Zašto je Miško propustio oproštaj Novice Veličkovića?

Autor: Darko Mitrović
petak 17.09.2021.
11:12
Izvor: Sportske.net

Poznati menadžer se noćas oglasio na Tviteru.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Pravi spektakl sinoć je organizovan u ''Štark Areni'', gde se Novica Veličković u velikom stilu oprostio od aktivnog igranja košarke. Duel Partizana i evropskog prvaka Efesa izazvao je ogromnu pažnju javnosti, navijači su ispunili tribine naše najveće dvorane, a crno-beli su ovaj meč na kraju dobili sa 92:85.

Oko terena bilo je mnogo poznatih imena iz sveta košarke, bivših košarkaša, fudbalera, trenera, poput Duška Vujoševića, Saše Ilića, Ratka Varde, Aleksandra Rašića, Dušana Kecmana, Uroša Tripkovića, Koste Perovića, Olge i Predraga Danilovića, Slavka Vraneša, Milenka Tepića i mnogih drugih.

Ali, ne i Miška Ražnatovića, poznatog menadžera sa kojim je Veličković takođe sarađivao, s obzirom da je u dva navrata igrao za Megu, tokom 2013. i 2014. godine.

Ražnatović se noćas tim povodom oglaiso na Tviteru i potvrdio da je bilo ''različitih razloga'' zašto nije došao, ne navodeći konkretno koji su to razlozi.

''Jako mi je žao sto zbog različitih razloga nisam prisustvovao oproštaju Novice Velickovica u Areni! S druge strane neopisivo mi je drago da je oproštaj bio veličanstven, baš kakav Novica i zaslužuje!'', napisao je Ražnatović.

*


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko1234
Friday, 17.09.2021
20:23

Kako te nije sramota. Lepo je rekaoZOC da samo uSrbiji menadzer ima svoj tim. Obican muljator.