Zatišje oko Ognjena Dobrića, da li je moguć obrt?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 02.07.2023.
22:28
Izvor: Sportske.net

Izgledalo je kao gotova stvar...

Cibona/Marin Susic
Cibona/Marin Susic

Povezane vesti

Čim je završena peta utakmica finalne serije plej-ofa AdmiralBet ABA lige između Partizana i Crvene zvezde, počele su da se pojavljuju informacije o odlascima pojedinih igrača dva kluba, a neka od tih saznanja su se u narednim danima i potvrdila.

Matijas Lesor iz Partizana i Luka Vildoza iz Crvene zvezde su već zvanično predstavljeni kao novi igrači Panatinaikosa, Dante Egzum ide u Dalas, u NBA ligu, Stefan Marković je završio karijeru, a Hasan Martin i Ben Bentil su takođe zvanično napustili crveno-bele.

Međutim, iako su brojni domaći i evropski košarkaški mediji pre desetak dana preneli vest da je Ognjen Dobrić postigao dogovor sa italijanskim Virtusom, još uvek nema ozvanočenja te informacije. Tada se takođe najavljivalo i da će Dušan Alimpijević preuzeti ekipu Virtusa, ali je on u međuvremenu prihvatio ponudu Bešiktaša.

Crvena zvezda je i ovog leta odlučna u nameri da zadrži jezgro tima od domaćih igrača koji su godinama unazad osvajali trofeje sa crveno-belima, pa je tako produžen ugovor sa Lukom Mitrovićem, posle godinu dana je iz CSKA vraćen Dejan Davidovac, očekuje se i ostanak kapitena Lazića.

Bilo bi logično da uz njih ostane i Dobrić, pa ako on još nije ozvaničio saradnju sa Virtusom, ne bi trebalo da iznenadi ako Zvezda još uvek pokušava da ga zadrži...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke