Završen sudbonosni sastanak - Budućnost će opet biti jaka!

Autor: Darko Mitrović
petak 23.06.2023.
20:28
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Ovo bi trebalo da znači da i Dragan Bokan ostaje na čelu kluba.

Dragana Stjepanovic / STARSPORT
Dragana Stjepanovic / STARSPORT

Povezane vesti

Od kada su i Partizan i Crvena zvezda u Evroligi, jaz između dva naša najbolja kluba i ostatka AdmiralBet ABA lige je postao prilično veliki, pa čak ni podgorička Budućnost prošle sezone više nije mogla da im parira, pogotovo Zvezdi u polufinalu plej-ofa.

Pred kraj sezone je bilo i najava da bi prvi čovek Budućnosti Dragan Bokan mogao da se povuče iz kluba, jer je postojala neizvesnost da li će šampion Crne Gore dobiti adekvatnu finansijsku podršku države kako bi bio konkurentan najboljim ekipama AdmiralBet ABA lige.

Tim povodom je danas održan sastanak nove gradonačelnice Podgorice Olivere Injac i Dragana Bokana, a poruke posle tog susreta su optimističke.

"Nova gradska uprava će adekvatno reagovati u odnosu na ono što su potrebe KK Budućnost Voli i nastaviti sa podrškom klubu, sa uverenjem da će se benefiti saradnje manifestovati dobrim rezultatima na terenu", rekla je Injac, a prenose ''Vijesti''.

Zadovoljan je i Bokan koji je više informacija najavio za ponedeljak.

"U ime Upravnog odbora KK Budućnost Voli, ovom prilikom zahvaljujem novoj gradskoj upravi, na čelu sa gradonačelnicom, gospođom Oliverom Injac na tome što na pravi način sagledavaju značaj kluba i uvažavaju sve što je do sada urađeno. Zahvaljujem na razumevanju i podršci kada je u pitanju budućnost naše Budućnosti.

Na sastanku Upravnog odbora kluba, koji je zakazan već za ponedeljak, detaljno ćemo prezentovati današnji dogovor i odrediti dalje pravce u susret novoj košarkaškoj sezoni. Samo zajedničkim delovanjem možemo sa optimizmom gledati u godine koje dolaze", istakao je Bokan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke