Zbog čega je Teo otpao sa spiska? Nije bilo svađe, otkriven pravi razlog!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 08.08.2022.
19:46
Izvor: Sportske.net

Novi detalji procurili u javnost.

© 2021 Pedja Milosavljevic
© 2021 Pedja Milosavljevic

Povezane vesti

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić ne računa na kapitena Miloša Teodosića za predstojeće utakmice sa Grčkom i Turskom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, kao ni za Evropsko prvenstvo.

To je prvi put da je Teodosić precrtan sa spiska reprezentacije, a Teodosić je kod Pešića odigrao dve utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, na startu u pobedi nad Letonijom i u porazu od Belgije.

Kako UNA saznaje, razlog nije nikakva svađa na relaciji trener - igrač, kao ni nesuglasice ili loša atmosfera u timu. Teodosić jednostavno nije u planovima selektora i on ga ne vidi u timu.

Isti izvor navodi i da je komunikacija Pešića i Teodosića od početka priprema bila minimalna, te da su ostali igrači bili veoma iznenađeni ovakvom odlukom selektora.

U kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo Srbija će 25. avgusta dočekati Grčku, a tri dana kasnije igraće na gostovanju protiv Turske.

Evropsko prvenstvo održaće se od 1. do 18. septembra u Češkoj, Gruziji, Nemačkoj i Italiji. Protivnici Srbije u Grupi D biće Izrael, Holandija, Finska, Poljska i Češka.

Ukoliko verujete u izabranike Svetislava Pešića, zlato za Srbiju AdmiralBet plaća sjajnom kvotom 4.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke