Željka iznerviralo pitanje: "Sutra ću da kažem igračima šta ste rekli!"

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 30.10.2023.
23:07
Izvor: Sportske.net

Za trenutak se iznervirao...

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Željko Obradović je na konferenciji za novinare govorio o novoj pobedi Partizana, a jedno od "nezgodnijih" pitanja ga je pogodilo. 

Novinarka je apostrofirala "kockanje" Partizana kada ima visoku prednost što nije prvi put i istakla da to "nije odlika velikih timova". 

"Reći ću igračima šta ste rekliSutra je slobodan dan, reći ću igračima nemojte da se kockate, nemojte da se klackate već igrajte košarku. Ne znam šta drugo da uradim. Da li je moguće da stvarno neko pomisli da je Partizan ili bilo koji tim u Evropi da igra na tom nivou da dozvoli da se kocka ili klacka ili je možda u pitanju kvalitet protivnika. Da li postoji tako nešto? Da li smo mi u obavezi da vodimo 20 razlike. Da li ima neki tim u Evropi da je pobedio preko 20 razlike, možda par mečeva, ostale su utakmice tu negde", rekao je Željko Obradović. 

Sve greške koje dolaze, dolaze iz najbolje namere i Željko je to pokušao da objasni. 

"Mogu da se složim sa nečim, a to je da su moji igrači grešili i ja njih prozivam za to. Prozivam ih zato što ja njih volim i oni to znaju, ali ja nisam dobar tatica ili mamica da im za sve što rade kažem bravo. Niko to nije namerno radio, već iz najbolje namere greše, ali postoji i kvalitet protivnika. Sad smo ubacili četiri trojke na početku treće četvrtine i sada da očekujemo da sve pogodimo, pa je li to realno. Oni imaju kvalitetne igrače, Teodosića, Nejpira, je l on nije dobar igrač. Ovaj mali Litvanac je jedan od najboljih šutera u Evroligi. To je tako, ja ću im uvek dati podršku za sve što rade dobro, a sve što greše ispravićemo. Verujte da se ljutim i više nego vi jer je ovo stvar koncentracije i dobrih odluka. To je cela suština ovoga što radimo", rekao je on. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke