Željko bez pola tima, Partizan ima sedmoricu reprezentativaca!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 19.02.2024.
16:30
Izvor: Sportske.net

Kako iskoristiti aktuelnu pauzu?

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Posle poraza u finalu Kupa Radivoja Koraća, ekipi Partizana je desetak dana pauze došlo u pravom trenutku, kako bi se što bolje pripremila za naredne teške izazove, pre svega u evroligaškoj borbi za plasman u Top 10.

Naredni meč će crno-beli odigrati 29. februara u ''Štark areni'' protiv turskog Efesa i taj meč bi mogao da bude prekretnica za crno-bele u pokušaju da se u Evroligi vrate na pobednički put i ostvare primarni cilj do kraja ligaškog dela sezone.

Međutim, trener Partizana Željko Obradović narednih dana neće moći da na treninzima računa na bukvalbo pola tima, jer su čak sedmorica igrača otišli u svoje nacionalne timove.

Četvoricu je pozvao selektor reprezentacije Srbije Svetislav Pešić (Avramović, Koprivica, Trifunović i Jaramaz), verovatno bi ih bila i petorica na njegovom spisku, ali je Alen Smailagić prethodnih dana imao povišenu temperaturu, zbog čega je propustio i mečeve u Kupu Radivoja Koraća. Od stranaca, Džejlin Smit je dobio poziv selektora Hrvatske, Mateuš Ponjitka je u reprezentaciji Poljske, a Bruno Kaboklo je otišao u Brazil.

Prema tome, Obradović će ovih dana moći da radi sa samo osmoricom preostalih igrača. to su: Panter, Ledej, Doužer, Kaminski, Naneli, Anđušić, Smailagić i Vukčević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke