Željko istakao ''nešto fantastično'' što se Partizanu događa ove sezone

Autor: Darko Mitrović
nedelja 22.01.2023.
22:09
Izvor: Sportske.net

Večeras ima dosta razloga za zadovoljstvo.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Posle neobičnog početka pres konferencije, trener Partizana Željko Obradović je dao svoj komentar večerašnje utakmice u dvorani ''Morača'', gde je njegov tim kao gost savladao ekipu SC Derbija rezultatom 100:81.

Pohvalio je i domaćina, i navijače Partizana, a na kraju i svoje igrače za ono što su večeras prikazali, pre svvega u napadu.

''Želim da iskoristim priliku da se zahvalim ljudima iz Studentskog centra što su dozvolili navijačima Partizana da dođu večeras u velikom broju i da budu na ovoj utakmici.

Naravno želim da navijačima Partizana zahvalim na izuzetnoj atmosferi i uvek nam je drago kada imamo naše navijače bilo gde da igramo. Imamo ih u (AdmiralBet) ABA ligi gde god da smo otišli da igramo, a takođe i u Evroligi.

To je nešto fantastično što nam se dešava ove godine. Uz ekipu su uvek i zaista im se zahvaljujem na tome.

Što se tiče utakmice, želim da počnem od toga da ekipa Studentskog centra igra veoma dobru košarku i da se vidi pečat mog kolege.

Zaslužuju sve pohvale, igrali su četiri utakmice protiv nas. Zahvaljujem se mojim igračima zato što su igrali ozbiljno od prvog do poslednjeg minuta. Bilo je tu i padova u toku utakmice, ali mislim da smo takođe odigrali dobru utakmicu pre svega napadački'', izjavio je Obradović.

Crno-beli se sada okreću derbiju 21. kola Evrolige, odnosno utakmici protiv Crvene zvezde u petak u ''Pioniru''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke