Željko ne zna da je Smit potpisao?! ''Ovo ovde je mnogo važnije...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 24.12.2023.
19:51
Izvor: Sportske.net

Umesto da najnoviji transfer dovede do još većeg optimizma pred drugi deo sezone, sve je palo u drugi plan.

Starsport.rs ©
Starsport.rs ©

Povezane vesti

Dok su se košarkaši Partzana večeras mučili u dvorani ''Krešimir Ćosić'' protiv Zadra, klub je ozvaničio najnovije pojačanje, dosadašnjeg košarkaša Virtusa, Džejlena Smita.

Crno-beli su na kraju ubedljivo poraženi od Zadra sa 84:68, pa treneru Obradoviću nije bio do priče o novajliji, ali iznenađujuće je to što je rekao da o tome ne zna ništa.

''Nemam pojma, stvarno ne znam, mislim da je mnogo važnije da se bavim ovim ovde'', rekao je Obradović na pres konferenciji posle meča.

Kada je sama utakmica u pitanju, igru Partizana je Obradović najbolje opisao podsetivni na tajm-aut koji je morao da zatraži maltene na samom početku meča, pokušavajući da spreči da ''kola krenu nizbrdo''. Ali, nije vredelo...

''Želim da čestitam ekipi Zadra na pobedi. Milsim da su ušli dobro u utakmicu, igrali su neuporedivo bolje od nas, neuporedivo više želje, agresivnosti. Srećan Božić svima koji slave, kao i što vama želim srećan Božić i novogodišnje praznike. Izvanredan ambijent, košarkaški pravi. Čestitam i navijačima Zadra. Hvala im na aplauzu koji sam dobio, najiskrenije.

Jasno je ako sam primoran da prvi tajm-aut zovem posle nepunih dva minuta igre kako smo krenuli. Sve ono što smo pripremali, dogovarali se... Bili smo ovde tri dana, došli smo u petak ujutru, ali su imali taj dan slobodno ceo. Mislio sam da će im to pomoći da se odmore u glavama, ali večeras mnogi nisu bili na utakmici'', poručio je Obradović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke