Željko nema problem sa Zvezdinih 8:0, podsetio je i na ''slučaj Mirotić''...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 20.06.2024.
22:14
Izvor: Sportske.net

Čestitao je Zvezdi, ali istakao je i neke druge rezultate.

© 2024 Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© 2024 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Partizan je prethodnu sezonu završio bez ijednog osvojenog trofeja, ali i uz seriju od čak osam uzastopnih poraza od Crvene zvezde od početka 2024. godine.

''Neka nas pobede 25 puta, nikakav problem. Ali nešto govori to što smo mi bili šesti u Evroligi prošle godine, a oni na jedanestom mestu. I ove godine smo imali znatno više pobeda. Nije to slučajno'', rekao je trener Partizana Željko Obradović tokom gostovanja u emisiji ''360 stepeni'' na TV N1.

Neizbežna tema bio je i prošlogodišnji ''slučaj Mirotić'', kada je Partizan imao dogovor sa tadašnjim košarkašem Barselone da pojača crno-bele, ali onda se dogodio veleobrt koji je pokvario čitavu koncepciju Partizanovog tima.

''Bilo je turbulentno leto, želeli smo da napravimo kvalitetan tim i krenemo s najvećim mogućim ambicijama, posebno u Evroligi što je najznačajnije. Desilo se šta se desilo u prelaznom roku. Pričam o Nikoli Mirotiću, to je svima jasno i morali smo da menjamo plan.

Kada imate jednu ideju, da napravite tim i oko te ideje se vrti, a nakon 20 dana morate da se okrenete drugim rešenjima. Ja nisam nezadovoljan tim rešenjima. Tim koji je igrao počeo je veoma dobro, međutim ušli smo u deo sezone gde je jedna lopta odlučivala. To je bio najveći problem cele sezone. Zbog toga smo razmišljali šta se desilo, šta bi trebalo da promenimo. Nadamo se da ćemo ispraviti neke stvari. Nije bila uspešna sezona u Evroligi'', objasnio je Obradović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Friday, 21.06.2024
04:27

To koji ste bili na tabeli u EL je ona razlika od 5 miliona evra više, što primate od države.