Željko: Nešto najlepše što treneru može da se dogodi"

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 12.01.2022.
23:44
Izvor: Sportske.net

Željko oduševljen.

Partizan NIS/Dragana Stjepanović
Partizan NIS/Dragana Stjepanović

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da je dobar kontinuitet treninga doveo do dobre igre njegovog tima u večerašnjoj sigurnoj pobedi protiv Trenta.

"Imali smo sreću da smo imali dobar kontinuitet treninga i zahvaljujući tome verovatno igramo ovako kako igramo. Igrači ozbiljno rade i to se odrazilo na to kako je ekipa izgledala večeras", rekao je Obradović na konferenciji za novinare posle utakmice.

Košarkaši Partizana pobedili su večeras u Beogradskoj areni ekipu Trenta sa 97:65, u utakmici devetog kola Grupe A Evrokupa.

Obradović je naveo da korona virus pravi velike probleme svim timovima, u svim takmičenjima, i da svakako nije lako.

"Nadamo se da ćemo od sutra imati Aleksu (Avramovića) na treningu. Dangubić je skoro sedam dana van tima, nažalost je i dalje pozitivan, ali bez ikakvih simptoma. Ali, šta je tu, moramo da nastavimo da se ponašamo normalno i da radimo ozbiljno", rekao je Obradović.

Obradović je gotovo ravnomerno raspodelio minutažu svoj desetorici igrača koje je imao na raspolaganju.

"To je nešto najlepše što treneru može da se dogodi, da svi igrači učestvuju u pobedi, da su svi važni, da svi uživaju", rekao je Obradović.

On je naveo da je i na ovom meču video stvari koje moraju da se poboljšaju.

"Već na poluvremenu smo pričali o tome, kao i posle utakmice. Ima nekih stvari koje sigurno mogu bolje, ali igrači to već znaju. Ono što je očigledno je to da pokušavamo da igramo brže. Na tome insistiramo na treninzima i probaćemo da nastavimo na takav način da igramo", rekao je Obradović.

Partizan se od sledeće utakmice seli u halu "Aleksandar Nikolić", a prvu će u nekadašnjem Pioniru igrati protiv Hamburga u narednom kolu Evrokupa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke