Željko o Baskoniji, Ivanoviću, a onda su ga pitali za Kabokla...

Autor: Darko Mitrović
sreda 01.11.2023.
16:29
Izvor: Sportske.net

''Slučaj Kaboklo'' izaziva sve veću pažnju javnosti, Partizan ide iz jedne sage u drugu?

S. Sandić
S. Sandić

Povezane vesti

Košarkaši Partizana u petak gostuju u Vitoriji, gde će u okviru šestog kola odigrati meč sa domaćom Baskonijom koja se nalazi u seriji poraza, ali koju od juče vodi trener koji odlično poznaje Partizan - Duško Ivanović.

Takođe, Ivanovićev tim je od danas jači i za novog plejmejkera, Amerikanca Krisa Čiozu, a kako na narednog rivala gleda trener Partizana Željko Obradović?

''Idemo u Vitoriju maksimalno motivisani posle dve velike utakmice i pobede protiv velikog protivnika Crvene zvezde. Sa druge strane, siguran sam da ni njima neće nedostajati motivacije posle dolaska trenera koji nas odlično poznaje.

Čeka nas trener koji je do pre neki dan bio ovde i imao priliku da analizira našu igru. Svaka utakmica u Evroligi je mnogo važna, moramo da nastavimo sa dobrim igrama'', izjavio je Obradović.

Baskonija ima mnogo problema sa povredama igrača u poslednje vreme, ali ni Partizan neće biti kompletan i ponovo će nastupiti bez kapitena Kevina Pantera i Mateuša Ponjitke. 

''Koncentracija je na onome što je sada, imaju neke nove igrače i one koje su zadržali, znamo način na koji igraju, novi trener donosi puno i videćemo kako će izgledati na ovoj utakmici, ali mnogo važnije je kako ćemo mi izgledati'', rekao je Obradović.

A dok se ekipa Partizana priprema za ovo gostovanje, navijači željno iščekuju dolazak novog pojačanja koje se u poslednjih par dana intenzivno najavljuje u medijima. To bi trebalo da bude brazilski centar Bruno Kaboklo, ali Venecija neće da ga pusti tek tako.

''Ne bih mogao da dam neki preveliki komentar. Uvek sam govorio da pričam sa Zoranom Savićem kada postoji neko za koga smo zainteresovani. On to odrađuje. U tom smislu, on će dati najbolji ugovor na svako takvo pitanje'', rekao je Obradović za ''Sport klub''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke