Željko objasnio zašto je Partizan izgubio, a onda je bio ljut zbog izbačenih navijača!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 23.11.2022.
00:05
Izvor: Sportske.net

Crno-beli poraženi večeras od Barselone, a Željko Obradović je bio kratak i jasan posle utakmice.

Dušan Sandić
Dušan Sandić

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da je najveći problem njegove ekipe u večerašnjem porazu od Barselone u Evroligi bio veoma loš šut, ali i kontrola ofanzivnog skoka.

"Prvo bih želeo da čestitam Barseloni na večerašnjoj pobedi. Mi smo veoma dobro počeli u prvom poluvremenu... Naš problem tokom cele utakmice je bio ofanzivni skok. Nismo to kontrolisali. Veoma loše smo šutirali i najviše zbog toga smo izgubili utakmicu", rekao je Obradović, prenosi klub.

Košarkaši Partizana izgubili su večeras u gostima od Barselone sa 68:79, u utakmici devetog kola ABA lige.

Barselona je danas tokom dana donela odluku da svim navijačima Partizana koji su kupili ulaznice za sektore koji nisu previđeni za gostujuće navijače otkaže ulaznice i refundira novac.

Partizan je, kako je naveo, čitav dan pokušavao da sa domaćinom pronađe kompromisno rešenje, ali je odgovor od svih iz katalonskog kluba je bio da se pridržavaju lokalnog zakona.

Obradović je istakao da je to "zaista neprijatna vest".

"Čuo sam danas u toku dana da ljudima koji su dolazili iz cele Evrope, čak i van Evrope da vide utakmicu, koji su kupili karte pre par meseci, nisu dozvolili da udju u dvoranu, a da su čak i tokom utakmice neke ljude izbacivali. Ne znam da li je to tačno, ali mislim da je to nešto čime Evroliga mora ozbiljno da se pozabavi", rekao je Obradović.

"Evroliga treba da reaguje da vidimo zbog čega je došlo do te situacije. U svakom slučaju znam da je veliki broj navijača Partizana želeo večeras da bude u sali, hvala im, žao mi je svih koji nisu ušli. Pozivam ih da dodju u Beograd i hvala im što su uz nas tokom cele sezone", dodao je trener Partizana.

Košarkaši Partizana će u narednom kolu Evrolige, u četvrtak, gostovati Real Madridu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke