Željko Obradović: ''Hvala Splitu na fenomenalnoj dobrodošlici''

Autor: Darko Mitrović
subota 04.03.2023.
20:56
Izvor: Sportske.net

Utakmica za primer, da ih bude što više u ovakvoj atmosferi.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Pravi košarkaški spektakl priredili su pred punim tribinama dvorane ''Gripe'' ekipe Splita i Partizana, a na kraju su za nijansu bolji bili crno-beli koji su trojkom Džejmsa Nanelija došli do pobede rezultatom 96:95.

Utakmica je odigrana u pravoj sportskoj atmosferi, što je na početku pres konferencije posle meča konstatovao i trener Partizana Željko Obradović.

''Strašno uzbudljiva i zanimljiva utakmica, u sjajnoj atmosferi. Hvala navijačima Splita na fenomenalnoj dobrodošlici, i meni lično i ekipi Partizana, kao i aplauzima na kraju utakmice. Čestitam ekipi Splita na sjajnoj utakmici, i da su dobili bilo bi zasluženo, međutim jedna lopta je odlučila, ta akcija iz auta je odigrana na sreću dobro, koju je naš igrač ubacio'', rekao je Obradović.

Bilo je evidentno da je Partizan večeras odigrao daleko od nivoa na koji nas je navikao u Evroligi.

''Očito da nismo bili u utakmici danas, zamor ostavlja veliki trag, o tome govori i činjenica da smo imali samo jednu osvojenu loptu u prvom poluvremenu i trebalo nam je vremena da uđemo u utakmicu kako treba. Neverovatno je da na šest poena razlike na kraju treće četvrtine primamo dve trojke... Moram na kraju i da čestitam mojim igračima, izvukli smo se, veoma važna pobeda i još jednom da ponovim, u lepoj atmosferi i mislim da je bila zaista lepa utakmica.

Ako je činjenica da smo imali jednu osvojenu loptu za poluvreme plus skokovi, to je želja da igraš... Mislim da je manje od 48 sati prošlo (od Albe). Šta god mi pokušavali, radili, pričali igračima...'', naglasio je Obradović i na kraju ponovo pohvalio Splićane.

''Split ove godine igra mnogo, mnogo bolje nego što je igrao prošle godine i postavili su utakmicu izvanredno i čestitam mom kolegi na tome. Koristili su maksimalno kvalitet igrača koje imaju i na kraju je ispalo kako je ispalo'', zaključio je trener Partizana.


-



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke