Željko Obradović: ''Imamo neke probleme...''

Autor: Darko Mitrović
subota 01.10.2022.
16:49
Izvor: Beta

Pobeda ipak ne bi smela da dođe u pitanje...

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da ima problema sa sastavom pred prvu utakmicu u sezoni protiv Cibone, ali da crno-beli u AdmiralBet ABA ligu ulaze sa najvećim ambicijama.

"Ne znam u kom sastavu ćemo da budemo. Imamo neke probleme i odlučićemo pred utakmicu ko će da bude u timu. U AdmiralBet ABA ligu ulazimo sa najvećim ambicijama. Probaćemo u ovom trenutku da odigramo najbolje moguće. Mi ćemo svakoj utakmici da pristupimo maksimalno ozbiljno i sa ozbiljnim načinom pripreme jer poštujemo svakog protivnika", rekao je Obradović, preneo je sajt Partizana.

Košarkaši Partizana igraju u nedelju od 17 časova u Zagrebu protiv Cibone, utakmicu prvog kola u ABA ligi.

"Veoma je važno što je prva utakmica i što će ovaj meč mnogo ljudi da gleda. Napravili smo skaut Cibone, kao i što su pretpostavljam i oni to uradili. Videćemo kako ćemo da odigramo taj meč", naveo je Obradović.

Kapiten crno-belih u novoj sezoni Kevin Panter rekao je da ekipa želi da počne sezonu na najbolji način.

"Idemo utakmicu po utakmicu. Očekujem mnogo uspeha. Počinjemo na gostovanju i biće sigurno teško. Bez obzira na protivnika, želimo da započnemo sezonu na najbolji način. Pripreme su konačno gotove i svi se radujemo početku", dodao je Panter.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke