Željko Obradović: ''Nije lako pričati u ovoj situaciji...''

Autor: Darko Mitrović
subota 30.12.2023.
20:21
Izvor: Sportske.net

Lepe reči upućene domaćinima kada im je podrška najpotrebnija.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Partizan je večeras u 14. kolu AdmiralBet ABA lige kao gost u Baru savladao ekipu Mornara sa 98:76, ali s obzirom na atmosferu na tribinama, crno-beli su se osećali kao kod kuće.

Pesma navijača Partizana čula se i dok je trener Željko Obradović davao izjavu na pres konferenciji, gde ih je odmah pohvalio, ali i pružio podršku čelnim ljudima Mornara, čiji je predsednik Đorđije Pavićević od pre par dana u pritvoru.

''Utakmica u kojoj je trebalo da igramo ozbiljno i pokušavali smo sve vreme da igramo ozbiljno. 

Nije lako pričati u ovoj situaciji... Pod broj jedan, vidite ovu atmosferu i želim da se zahvalim navijačima Partizana što su bili sa nama, ali da se vratim na priču zahvaljujući kome su oni ovde i koji su podigli Mornar, familija Pavićević, moji veliki prijatelji Đoko i Mihailo. 

Žao mi je što su došli u ovu situaciju, hoću da iskoristim priliku da im poželim srećnu Novu godinu i nadam se da će sve biti u najboljem redu. Uložili su ogromnu energiju, podigli ovaj klub i zahvaljujući njima Mornar je ovde gde jeste. Želim im sve najbolje.

Lepo je videti ovo sve i daj Bože da svaka hala u AdmiralBet ABA ligi bude ispunjena do poslednjeg mesta. Tako je bilo i u Zadru pre nekoliko dana. Potrebno je da sve bude fer i sportski, a kada je tako, ova liga može da samo napreduje'', istakao je Obradović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke