Željko Obradović: ''Nisam neko ko misli da sve zna''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 13.06.2024.
12:15
Izvor: Sportske.net

Najtrofejniji evropski trener u ulozi predavača.

oks.org.rs
oks.org.rs

Povezane vesti

Košarkaška sezona je zavtršena, a trener Partizana Željko Obradović je iskoristio slobodno vreme i da održi motivaciono predavanje zaposlenima u kompaniji koja je sponzor Olimpijskog komiteta Srbije uoči Olimpijskih igara u Parizu.

''Prvo bih želeo da istaknem da je košarkaški tim kao kompanija sa velikim brojem različitih ljudi, ali to sve treba ukomponovati da bi izgledali kao jedno.

Košarka je specifična, a svako ima postavljen cilj, to je uglavnom plasman na fajnal for. Svi žele trofej, ali samo jedan može da pobedi i nije lako, morate da razumete i da svako ima svoj limit, da ne terate nekog preko te granice'', rekao je Obradović, a prenosi ''Sportski žurnal''.

Iako je osvojio sve najvrednije evropske trofeje, i to više puta, Obradović se trudi da iz dana u dan nadograđuje svoja znanja.

''Najvažnije je da razumete šta nije dobro tokom treninga, pa da onda to i promenite. Za 35 godina koliko sam trener napredovao sam dosta, radio na sebi, ali svako jutro kad se probudim želim da se dokazujem. Nisam uvek srećan posle utakmice i treninga, ali bitno je da shvatim šta mogu da promenim. Nisam neko ko misli da sve zna'', naglasio je Obradović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke