Željko Obradović o povratku Partizan! Kakve su šanse?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 10.06.2021.
21:52
Izvor: Sportske.net, N1 TV

Posle mučne sezone, sledi li i najlepša vest za navijače Partizana?

Epa/Erdem Sahin
Epa/Erdem Sahin

Povezane vesti

Prošlo je već godinu dana od kada je najtrofejniji evropski trener Željko Obradović napustio Fenerbahče i odlučio da napravi pauzu u trenerskoj karijeri.

Sada je vreme za veliki povratak, samo je pitanje koji klub će izabrati i koju će ekipu voditi sledeće sezone.

Obradović je večeras bio gost na TV N1 u emisiji ''360 stepeni'', gde je između ostalog govorio i o svojim planovima za sledeću sezonu.

''Ideja je da se vratim, samo da vidim da li će neko da se seti da postoji trener Željko Obradović. Desile su se neke privatne stvari, kovid, ali odmorio sam se, napunio sam baterije. Meni je važno da to bude vezano za motivaciju. Motiv znači da ste predani, a ako niste predani i spremni da radite, onda bolje ne ulaziti u priču'', objašnjava Obradović.

Imajući to u vidu, kakve su Partizanove šanse da eventualno uđe u tu priču i posle gotovo tri decenije vrati trenera sa kojim je osvojio Evroligu? Problem je, međutim, što Partizan već sedam godina nije u Evroligi, ni naredne sezone ga tamo neće biti i što finansijski ne može da parira evroligaškim klubovima ukoliko budu želeli Obradovića...

''Pojavile su se informacije, pričao sam sa klubovima. Partizan je klub koji volim, gde sam počeo, tu sam proveo najlepše godine. Tu sam stekao mnogobrojne prijatelje...

Ljudi će uvek pričati, a ja sam rekao da ću odluku o tome gde ću nastaviti da radim doneti krajem juna, u dogovoru sa porodicom i nekim ljudima do čijeg mišljenja mi je stalo.

Nikakve pregovore nisam vodio ni sa kim. Imam čoveka koji mi vodi pregovore, on mi donese informaciju o klubu, i ja posle toga sednem sa ljudima. Ako sam uspeo da procenim da mi je interesantno, sednem i pričam sa ljudima. Ako ne, onda ne pričam, jednostavno ne želim da oduzimam vreme ljudima'', zaključio je Obradović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko1234
Friday, 11.06.2021
11:05

Neprirrodno, dali je moguce, dapropaganda misli da ovo moze da prodje,.