Željko Obradović o ''slučaju Mur'', otkrio šta se dešavalo pre meča!

Autor: Darko Mitrović
subota 06.11.2021.
21:48
Izvor: Sportske.net

Da li je ovim stavljena tačka na ceo slučaj?

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Dan pred večerašnji duel Partizana i FMP-a glavna tema neočekivano je postala izjava košarkaša Partizana Dalasa Mura koji je u razgovoru za klupsku televiziju otkrio kako je čuo da FMP zovu ''malom Crvenom zvezdom''.

Usledilo je saopštenje FMP-a, zahtev da se Mur kazni, na šta je potom svojom izjavom reagovao prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović.

Crno-beli su večeras savladali FMP sa 74:69 u sedmom kolu AdmiralBet ABA lige, a posle meča je i trener Željko Obradović otkrio kako gleda na ceo ovaj slučaj, za koji je tek kasno sinoć saznao. Takođe, tom prilikom je otkrio i šta se danas dešavalo po tom pitanju, do početka utakmice.


"Nisam to zaista pročitao, na internetu pratim rezultate, statistiku, učinak naših u NBA ligi...

Jutros sam reagovao na treningu i rekao Muru da ta njegova izjava ima neku težinu, da je ljudima iz Železnika smetalo i da dođe da se uoči utakmice izvinimo ljudima iz Železnika. Međutim, on je već u toku dana dao izjavu i izvinio se. Pred utakmicu sam otišao do ljudi iz Železnika i pitao sam ih, rekli su da je sve u redu i da nema nikakvih problema.

Onda sam im predložio i da obe ekipe zajedno izađu na teren, da se svi zajedno pojavimo i da izađem ja sa tobom, sa mladim kolegom koji je izvanredan momak i izvanredno radi i kome čestitam. Rekli su mi da sve je u redu. Tako da mislim da je i što se tiče toga bila fer i korektna utakmica.

"Što se tiče ostalih stvari, na koje ja nemam odgovor, nadam se da ste videli moju reakciju", objasnio je Obradović koji je tokom meča imao i adekvatnu reakciju na uvredljivo skandiranje navijača upućeno gostima

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko1234
Sunday, 07.11.2021
09:53

Ti koje su prozivali Partizanovi navijaci su naneli mnogo zla ne samo Partizanu nego celokupnom drustvu. Obradovic da se bavi svojim poslom a to je da trenira igrace a ne navijace.