Željko otkrio još jedan Partizanov problem

Autor: Darko Mitrović
subota 11.12.2021.
21:59
Izvor: Sportske.net

Nova povreda, nije samo Panter...

Dragana Stjepanovic/Starsport.rs ©
Dragana Stjepanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Košarkaši Partizana poraženi su večeras od Cedevita Olimpije u ''Štark areni'' sa 96:89, što im je drugi poraz u AdmiralBet ABA ligi u 11 odigranih kola.

Posle meča, trener Željko Obradović je objasnio glavne razloge ovakvog epiloga.

''Želeo bih da iskoristim priliku da čestitam ekipi Cedevita Olimpije na zasluženoj pobedi. Mislim da su igrali veoma dobro. U najavi utakmice sam rekao da se radi o timu koji je primenio roster i koji igra izuzetno napadački. To su ponovili i večeras. Njihovi spoljni igrači na poziciji pleja i dvojke su kontrolisali utakmicu, pravili nam velike probleme prodorima i izbacivanjima lopti. To je ono što je presudilo utakmicu'', izjavio je Obradović.

On večeras nije mogao da računa na Kevina Pantera i rodionsa Kuruca, ali tokom meča se pojavio još jedan problem - povređen je i Balša Koprivica.

''Ni približno nismo bili na nivou odbrane koji igramo u poslednje vreme, a pritom smo imali nesreću da igramo bez Kevina Pantera. Što je još važnije, u drugom poluvremenu nismo mogli da računamo na Balšu Koprivicu jer je povredio skočni zglob. Videćemo kakvo je stanje. Utakmica je sigurno izgubljena u odbrani.Hvala navijačima na podršci tokom cele utakmice“, rekao je trener crno-belih.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke