Željko posle Mege ponovio ono što je rekao ''pre mnogo, mnogo godina'' - Nisu ga poslušali...

Autor: Darko Mitrović
petak 24.05.2024.
21:20
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana ima primedbu na kalendar današnjih utakmica.

2024 Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©
2024 Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan je večeras startovao pobedom nad Megom u polufinalnoj seriji plej-ofa Superlige Srbije, bilo je 82:72 za crno-bele u Beogradskoj areni, a posle meča svoje utiske je izneo trener Željko Obradović.

''Očigledno dva različita poluvremena. Nije lako naći motivaciju posle svega što se desilo u zadnje vreme. Probali smo da podignemo moral ekipi, i  da im objasnimo da je ovo neko novo takmičenje, i da jedini način jeste da se zaboravi ono što je do sada bilo. To je uvek tako, i kada dobiješ, i kada izgubiš. Probali smo da radimo, uz sve probleme koje sam rekao da imamo, čak i povređeni igrači... Recimo, Smit je preskočio jedan trening, jer ga je bolela noga, pa smo i danas vodili računa o tome'', rekao je Obradović na početku svje pres konferencije.

Bez postavljanja pitanja od strane novinara, prešao je na drugu važnu temu.

''Ono što sam ja pričao pre mnogo, mnogo godina, jeste da smo igrali utakmicu u danu kada se igra F4 Evrolige. Želeo bih da se zahvalim svim ljudima koji su došli, ali ja sam pre mnogo, mnogo godina rekao da košarka u Evropi treba da stane, kada se igra fajnal-for. I, nije ništa novo što sam to rekao i danas. Ljudima iz KLS nije lako da naprave kalendar, ali lično mislim da je moglo da se nađe rešenje, da se igra ili juče, ili sutra, ili neki drugi dan, samo da se ne igra danas kada se igra fajnal-for. 

Ponavljam, ne ove, to je bilo moje mišljenje i kada sam radio u drugim zemljama, i uvek sam govorio da prvenstvo treba da stane kad je fajnal-for, i da je to praznik košarke u Evropi, da svi treba da pogledaju šta se tamo dešava''.

Na kraju se još malo osvrnuo na samu utakmicu.

''Što se tiče utakmice, dva različita poluvremena, protiv mlade ekipe Mege, koja je igrala kao i uvek sa velikom željom i entuzijazmom, i biće potrebno da se spremimo za drugu utakmicu u ponedeljak, da probamo da odigramo bolje nego večeras'', zaključio je Obradović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke