Željko raspalio maštu navijačima: ''Ako možemo da pobedimo lidera Evrolige...''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 22.12.2022.
21:30
Izvor: Sportske.net

Ponovo se otvaraju velike mogućnosti za ekipu Partizana.

Dušan Sandić
Dušan Sandić

Povezane vesti

Košarkaši Partizana su ostvarili i šestu pobedu u Evroligi, i to na gostujućem terenu protiv vodeće ekipe u Evroligi, Fenerbahčea.

Crno-beli su ovaj meč dobili u dramatičnoj završnici sa 73:72, pa trener Željko Obradović ima mnogo razloga za zadovoljstvo.

Od toga kako je dočekan u Istanbulu od strane svog bivšeg kluba, preko sjajne role oporavljenog Alekse Avramovića do konačnog trijumfa.

''Utakmice koje se završe na ovakav način znače da je sreća bila na našoj strani. Oba tima su mogla da pobede, ovoga puta smo to bili mi. Pobedili smo lidera Evrolige, ponosni smo zbog toga. Verovali smo da možemo, došli smo u situaciju da na kraju pobedimo i tu situaciju iskoristili'', rekao je Obradović u prvoj izjavi posle meča.

Crno-beli su večeras izveli čak 34 slobodna bacanja, naspram 20 Fenerbahčea, pa je i to bilo jedno od pitanja postavljeno treneru Partizana.

''Da, to je mnogo, ali koliko smo promašili? Jedanaest? Eto, to je košarka... ako promašite šuteve, morate da igrate odbranu. Ona nam je bila problem u proteklim mečevima, a sada smo se za to prilično drugačije spremili'', dodao je Obradović, a onda završio optimističkom porukom:

''Ako možemo da pobedimo lidera Evrlige, možemo da igramo sa bilo kim''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke