Željko saopštio još loših vesti, jedna je šokantna!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 15.05.2023.
21:26
Izvor: Sportske.net

Situacija je teža nego što se mislilo.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Partizan je razočarao i zabrinuo svoje navijače večerašnjim porazom u ''Pioniru'' od SC Derbija sa 84:83, pa se posle meča nestrpljivo čekalo obraćanje trenera Željka Obradovića.

''Da, 0:1, čestitke ekipi SC Derbija. U najavi sam rekao da oni uvek dobro pripreme utakmicu protiv nas. Ušli smo ležerno, zato smo i izgubili, a neverovatan je podatak da kada se lomila utakmica imali su 11:4, što je nemoguće sa našim iskustvom, ali dogodilo se, sada nas očekuje tamo utakmica i na nama je da vratimo seriju u Beograd.

Nema drugog objašnjenja nego ogromna želja kod njih. Moram da pitam sad moje igrače da li oni znaju individualno neke igrače. To je cela suština. Da li smo mi dali njima sve podatke, da kad nemaš bonus da gledaš igrača koji ti šutira za tri poena ili igrača koji ide na skok. Ali, napravićemo analizu, pa ćemo videti.

Ja sam rekao kada smo imali najavu da sam prvi i jedini razgovor obavio i zamolio da se više ne priča o EL i da je naš primarni cilj da se osvoji (AdmiralBet) ABA liga'', izjavio je Obradović.

A onda je otkrio nove probleme. Prvo, u vezi sa Alenom Smailagićem koji večeras nije igrao.

''Došao je pred utakmicu i rekao da ga boli koleno. Popodne ga je mnogo zabolelo i praktično je bilo nemoguće da igra''.

Drugi, šokantan, u vezi sa Tristanom Vukčevićem.

''Tristan Vukčević je u Americi. Gde? Ja nemam pojma. Dobio je dozvolu kluba da ode i to je jedino što ja znam'', rekao je Obradović.

Ostalo je nejasno kako je moguće da mu bilo ko dozvoli da ode bez znanja trenera. Očigledno, Partizanovi problemi su mnogo veći nego što to na prvi pogled deluje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke