Željko saznao neočekivanu vest na treningu: ''Ne znam, prvi put čujem... Zvaću da proverim''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 23.03.2023.
14:42
Izvor: Sportske.net

Mnogo pohvala uputio je na adresu narednog rivala.

S. Sandić
S. Sandić

Povezane vesti

Košarkaši Partizana u petak od 20 časova u ''Štark Areni'' odigraće utakmicu 30. kola Evrolige, a rival im je vodeća ekipa Olimpijakosa, po mišljenju mnogih najjača evropska ekipa  ove sezone.

Dan pre ovog duela, trener Partizana Željko Obradović istakao je neke od brojnih vrlina ekipe iz Pireja.

''Verovatno najteži mogući protivnik. Lideri su iz mnogo razloga, igraju izvanredno. Za ovo vreme dok smo mi pauzirali, oni su odigrali dve utakmice, protiv Panatinaikosa i Lavrija. Odigrali su odlično obe utakmice, na način kako obično igraju.

To je ekipa o kojoj se sve zna. Sem primarnog kontranapada, posle toga statičan napad pet na pet. Igraju izvanredno sa velikim protokom lopte i tu nema praktično nijednog šuta koji nije izgrađen. Igrači moraju da shvate, moraćemo da igramo odbranu 24 sekunde i da budemo spremni na to.

Njihova odbrana, tu su takođe neke zamke u pitanju. Probali smo nešto u ova četiri treninga, videćemo kako će to da izgleda sutra uveče'', izjavio je Obradović.

Usledilo je pitanje novinara vezano za najnoviju vest iz Grčke da trener Olimpijakosa Jorgos Barcokas najverovatnije neće doputovati u Beograd zbog virusne infekcije.

Obradovića je to iznenadilo.

''Prvi put čujem, ne znam...

Ako je istina, želim mu brz oporavak i žao mi je zbog toga što ne dolazi, zvaću naravno da proverim. Ali, ima u stručnom štabu još trenera. Nema tu velike razlike, igrači su tu koji odlučuju'', zaključio je Obradović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke