Željko se odrekao 10 miliona jer je stigao u Partizan, Savić ga poredi sa lokomotivom

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 18.10.2021.
15:42
Izvor: Sportske.net

O "nerealnoj ljubavi" prema Partizanu...

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Jedan deo intervjua Zorana Savića za "Ekspres" ticao se i Željka Obradovića koji je preuzeo Partizan na početku ove sezone. 

Istakao je Savić da je Željko izgubio i čitavih 10 miliona evra jer je taj novac mogao da uzme u bogatijem klubu. 

"Njegova neka ljubav prema Partizanu totalno je nerealna. I odnos prema klubu je takav. Malo je onih koji mogu i da poveruju kako je neko spreman da izgubi 10 miliona evra samo zato da bi došao u Partizan, a Željko je upravo to uradio. Poredim ga sa onom čudesnom lokomotivom teretnog voza za koju je sasvim svejedno da li je za nju zakačeno pet, šest ili deset vagona. Ona jednostavno vuče za sobom sve što se natovari. Ima energiju koja je neverovatna. I zrači nečim posebnim", ističe Zoran Savić u velikom intervjuu za "Ekspres".

Smatra i da je pokazao spremnost da se spusti na nivo ispod, jer je tokom svoje karijere uglavnom trenirao one najbolje.

"Odlukom da dođe u Partizan pokazao je spremnost da se spusti na jedan nivo koji nije njegov što, priznaćete nije lako. Nekad je u ekipi imao tri najbolja plejmejkera u istoriji evropske košarke. Dakle, Dijamantidisa, Spanulisa i Jasikivičijusa u istom timu. Sada je spreman na drugu krajnost, odlučan je u nameri da napravimo najmlađi tim u Evrokupu. Prosek naše ekipe je 23 godine i malo više. On je to prihvatio i od prvog dana se ponaša kao da trenira CSKA ili Panatinaikos, a ne Partizan. To je ono što je fenomenalno", rekao je Zoran Savić. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Monday, 18.10.2021
22:25

Тако је и ДулО исто радио за кикирики и семенке. Чувени часови љубави. Па, кад је на крају тужио клуб, видело се колико је та прича шупља и да ти 'часови љубави' нису нимало бесплатни.