Željko: ''Treća četvrtina dokaz apatije''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 20.10.2024.
21:39
Izvor: Sportske.net

Najavio je i razgovor sa igračima na tu temu.

KK Partizan/Dragana Stjepanovic
KK Partizan/Dragana Stjepanovic

Povezane vesti

Partizan je i dalje nepogrešiv u AdmiralBet ABA igi, pet utakmica, pet pobeda, a najnovija je ostvarena večeras u dvorani ''Krešimir Ćosić'' protiv domaćeg Zadra (75:71).

Crno-beli su pokazali dva lica večeras, a loša igra pogotovo u trećoj četvrtini mogla je skupo da ih košta. 

Kako sve to komentariše trener Partizana Željko Obradović posle meča.

''Znali smo da će Zadar probati da igra najagresivnije moguće, s obzirom kako su izgledali protiv Budužnosti pre sedam dana. Bilo je očekivano da će sve dati večeras, i da igraju najbolje moguće, igrali su sa entuzijazmom i željom, sve što je nama falilo. Razlog je sigurno jedan naše dve utakmice u Evroligi. 

Nije to nešto što nećemo popričati sa našim igračima, ta treća četvrtina je dokaz jedne apatije i posmatranja šta se događa na terenu. Uspeli smo da dobijemo, pre svega čestitke Zadru na dobroj utakmici i mojim igračima jer smo pronašli način da upišemo pobedu'', rekao je Obradović novinarima.

Zadarska publika ga je i ovoga puta dočekala aplauzima, kako njega, tako i Arijana Lakića, bivšeg igrača Zadra koji je sada u Partizanu.

''Još jednom hvala svima. Zadarska publika razume košarku, bilo je tu mnogo duhovitosti, dosta lepih stvari za vreme utakmice, nešto sam čuo, nešto nisam. Meni je drago da je bila lepa atmosfera u dvorani i još jednom se zahvaljujem svim ljudima aplauzu lično meni, ali i kako su nas dočekali'', zaključio je Obradović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke