Željko u Partizanu? Stigla surova reakcija!

Autor: Darko Mitrović
subota 12.06.2021.
14:24
Izvor: Sportske.net, Srpski Telegraf

Da li će ga pokolebati?

EPA-EFE/Enric Fontcuberta
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Željko Obradović je propustio proteklu sezonu, odlučio se za zasluženi odmor i sada kad je ''napunio baterije'' čeka pravu ponudu za nastavak karijere.

Poslednjih dana sve više se spekuliše i o mogućnosti da se vrati u Partizan posle gotovo tri decenije, ali mnogi sumnjaju u takav epilog, pogotovo jer su crno-beli imali veoma lošu sezonu, a i pitanje je da li mogu da sa finansijske strane ispune Obradovićeve uslove. Naravno, treba uzeti u obzir i druge ponude iz inostranstva kojih će sigurno biti ovog leta.

Imajući sve to u vidu, legendarni košarkaš Partizana Dražen Dalipagić ne veruje u Obradovićev povratak.

''Ako je lud, nek se vrati, šta drugo da mu kažem. Šta da radi kad se vrati, kad nema sportski kadar, a ni igrače. Koga da dovede bez para i u ovoj situaciji? Ja sam se, možda, našalio na početku, ali je prosto tako. Obradović nije navikao da radi sa malim budžetom. On je poslednjih godina samo vodio timove koji imaju mnogo para i koji su bili u samom vrhu, a sad to ne bi imao. Partizan više nije ono što je bio nekad, sada je samo prosečan tim'', izjavio je Dalipagić za ''Srpski telegraf''.

Kao još jedan problem za Partizan vidi i činjenicu da sve više mladih talenata bira pre Megu nego Partizan, zbog prohodnosti ka NBA ligi, na primeru Nikole Jokića, ali i mnogih drugih posle njega.

''Svesni su da će ih Miško Ražnatović dobro prodati. Nisu ludi da ostanu godinama u nekom klubu, kao što sam ja bio u Partizanu'', zaključuje Dalipagić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke