Željkov Fener u seriji poraza!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 05.01.2015.
21:57
Izvor: Sportske.net

Novi poraz ekipe našeg Željka Obradovića, drugi uzastopni u šampionatu Turske, a već treći ako računamo i poraz u Evroligi od CSKA.

Twitter: Fenerbahce Ulker
Twitter: Fenerbahce Ulker

Povezane vesti

Loš period sezone za ekipu Fenerbahčea! Posle poraza od Efes Pilsena u prošlom kolu turske TBL lige, a onda i od CSKA na startu Top 16 faze Evrolige, večeras je i Darušafaka bila prejaka za favorizovani tim iz Istanbula.

U jednom od derbija 14. kola TBL lige, Fenerbahče je večeras na svom terenu poražen rezultatom 95-91 što je ukupno četvrti poraz Obradovićevog tima u ovom takmičenju.

Ovakav epilog se mogao naslutiti već posle prve četvrtine koju je Darušafaka odigrala sjajno, nemilosrdno su igrači ove ekipe rešetali koš Fenera i posle prvih deset minuta vodili sa 29-16.

Očekivao se odgovor domaćih, da bar meč uvedu u neizvesnu završnicu, ali oni u tome nisu uspeli, iako su u finišu značajno istopili prednost rivala, pa su još jednom pognutih glava napustili teren.

Nemanja Bjelica je večeras upisao 13 poena, a Bogdan Bogdanović ukupno devet, od toga i trojku kojom je u finišu smanjio na 89-91, ali je to ipak bilo prekasno za preokret.

Posle ovog poraza, stanje na vrhu tabele je sledeće: Efes 11-3, Fenerbahče, Bešiktaš i Darušafaka 10-4...

U prilogu pogledajte neke od pogodaka naših reprezentativaca u večerašnjem susretu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke