Željkov plan za sledeću sezonu - Ima li mesta za Dimitrijevića?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 05.06.2023.
20:40
Izvor: Sportske.net, Sportklub

Ne želi mnogo da menja?

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Pisali smo već na tu temu, trener Partizana Željko Obradović je u više navrata tokom sezone isticao kako veruje u tim kojim raspolaže, tako je bilo i u periodu velike krize krajem novembra i početkom decembra, a tako je i sada.

U skladu s tim su i najnovije informacije u vezi Partizanovog plana za letnji prelazni rok.

Znate već da svim Partizanovim strancima izuzev Jama Madara na kraju sezone ističu ugovori, baš kao i Aleksi Avramoviću. I dok se prethodnih dana spekulisalo da bi odlični plejmejker Nenad Dimitrijević iz Valensije, na pozajmici u ruskom Uniksu, mogao da pojača crno-bele jer je sada slobodan u izboru nove sredine, a uz to je i veliki navijač Partizana, ''Sportklub'' večeras prenosi drugačija saznanja, prema kojima Dimitrijević nije u fokusu crno-belih.

Kako rekosmo, Željko Obradović i dalje veruje u ovaj tim i želi da zadrži većinu igrača u svom sastavu, a prioritet su, prema tim saznanjima, pregovori sa kapitenom Panterom i Danteom Egzumom, dok je Aleksa Avramović već nagovestio da ne bi trebalo da bude problema oko nastavka saradnje.

Takva strategija je i logična, jer je Partizan pokazao da sa ovom ekipom može da se bori i za fajnal-for, a poučen velikim iskustvom iz plej-of serije sa Realom, Obradovićev tim bi možda mogao da napravi i korak više sledeće sezone.

Naravno, to neće biti lako ostvariti, igrači Partizana su svojim igrama ove sezone izazvali veliko interesovanje mnogo bogatijih klubova, pogotovo Panatinaikosa, koji se izgleda nameračio na najbolje igrače Partizana, ali i Crvene zvezde.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke